Tuesday, October 9, 2012

Graus oficials a les Universitats

Ja falta poc per començar els cursos de les Universitats i si encara no t'has decidit, aquí et deixem diverses possibilitats.

Les opcions són clares, les universitats públiques i les privades. Cadascuna té els seus avantatges i desavantatges, amb la qual cosa és important triar bé des del principi. Dins de les privades existeixen també les Universitats de l'Església que es finançien dels estudiants.

En quan les matèries, hi ha les troncals obligatòries per a tots els estudiants, les obligatòries segons cada universitat en part, les optatives, triades per l'alumne però establertes per la universitat i les matèries de lliure elecció, que l'estudiant tria de tota l'oferta.

Després del batxillerat, es pot seguir els estudis a la Universitat, i els graus. Aquests són molt diversos, des d'un grau en disseny fins als graus tècnics. A les universitats espanyoles existeixen els estudis de primer cicle, amb una durada de tres cursos acadèmics, els estudis de primer i segon cicle (quatre o cinc anys de durada), i s'obté el títol de Llicenciat i els estudis de tercer cicle o el Doctorat.

Si l'estudiant desitja, pot finalitzar amb un màster o un postgrau per a una bona evolució professional i perfeccionar les habilitats de cadascun.

Amb una àmplia varietat d'universitats, tecnològiques, humanistes, socials, amb estudis de les ciències de la salut, científiques, ambientals o naturals, ètniques, regionals o tradicionals, multidisciplinàries, els estudiants no han de fer res més que triar i estudiar.

A més, per accedir a la universitat, pots demanar beques tant per als estudiants d'Espanya, com també per als estrangers, i així tenir l’oportunitat de graduar-te en una universitat amb renom al món.

No comments:

Post a Comment