Tuesday, February 19, 2013

Aconseguir el Gran llibre de contes per a nens

La lectura pels mes petits és una de les coses més importants que s’ha d’inculcar. La lectura ajuda als més petits a desenvolupar la imaginació i a educar-los en un hàbit que ha de ser considerat com un dels més importants per al benefici del desenvolupament de tot tipus de persones. Per aconseguir aquest hàbit i aquesta imaginació el millor que es pot fer és buscar un llibre pels més petits de la casa que aconsegueixi motivar-li la lectura i que a través d'ella sàpiga que llegir pot ser divertit.

Per a això avui dia existeix un llibre al que els pares estan donant gran importància per aconseguir-lo i regalar-lo als fills. Estem parlant del Gran llibre dels contes. En aquest llibre es podran trobar 47 llibres creats per Franz Hohler que té respostes a totes les preguntes dels contes infantils de la manera més enginyoses que es pugui imaginar, de la manera més humorística i absurda de la vida dels personatges. A més aquest llibre encara que és per a nens,  pot ser gaudit per tota la familia. Permet moltes lectures per a diferents edats i cadascun traurà una idea diferent d'un mateix conte. És un exemple de contes del segle XXI en el qual no s'han d'explicar i que solament és necessari ser llegits i gaudits.

El seu autor Franz Hohler és actor compositor i humorista i ha sabut plasmar aquest humor en aquest llibre, no sent l'únic ja que ha escrit guions pels més petits al món del teatre o fins al cabaret satíric. En aquest Gran llibre de contes per a nens compta amb la participació de Nikolaus Heidelbach, un dels alemanys més importants en el món de la il•lustració.

És un llibre perfecte pels mes petits, perquè sàpiguen que llegint s’ho poden passar bé i que a més aconseguiran desenvolupar la seva imaginació per al dia de demà, a més d'aconseguir una riquesa lingüística, major agilitat mental, augmentar la cultura i expressar millor les seves opinions o necessitats amb la capacitat de prendre a comprendre el que estan llegint.

Si vols aconseguir aquest llibre no ho tindràs gens complicat, ja que sempre existeixen moltes opcions. Una d'elles és que t'apropis a una llibreria on podran tenir aquest llibre, o sinó pots fer que et facin la comanda perquè t'arribi en un determinat temps sinó ho tenen a la llibreria o per contra si ho prefereixes pots realitzar les compres via online en les centenars de pàgines web i llibreries online en les que et donen la possibilitat de demanar i fer les comandes de llibres que desitgis sense necessitat de sortir de casa. Tens llibreries normals en les quals pots trobar tot tipus de llibres, o per contra si ho desitges pots fer la comanda directament en les llibreries online que existeixen solament de literatura infantil, potser és una de les millors maneres de trobar aquest llibre infantil.

No comments:

Post a Comment